TUPPERWARE: Pizza koláč z listového cesta
Potřebné ingredience
1 balíček listového cesta, konzerva krájaných rajčiat (ja som použila čerstvé), 1 stroužek cesnaku, hrsť bazalky (ja som použila čerstvé listy), soľ, pepř, 1 lyžica oregana, 80g salámu, hrst kukurice, 1 paprika - nakrájaná na nudličky, 1 lyžica oliv. oleja, 1 mozzarella (ja som nemala, tak som nastrúhala tvrdý syr)
Postup přípravy
Rajčatá som nasekala v ručnom šlehači, pridala nalisovaný cesnak a v bylinkovači nasekanú bazalku, osolila a opepřila. Trúbu som zapla na 200 ´C.
Cesto som rozvaľkala a preložila na silikónovú podložku na plech (nemusí sa vymazávať).
Naniesla naň rajčatovú zmes a posypala oregánom.
Na to pokládla kolieska salámu, posypala kukuricou, paprikou a syrom.
Nakoniec som celú pizzu ešte pokvapkala olivovým olejom a dala piecť na cca 20 minút, možno i dlhšie kým sa nezačal kraj cesta farbiť dozlatova.
je to rýchle a keď sa na večeru nezje, chutí výborne i na raňajky.
Dobrú chuť
Cesto natreté namixovanou zmesou a na ňu oregáno.
Kolieska salámu, ale kľudne možete použiť anglickú slaninku alebo inú dobrotku, ktorá vám vonia a chutí.
Posypané kukuricou, paprikou a nakoniec syrom a hurá do trouby.
Nič jednoduchšie.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé